Text Box: Liceul Ortodox "Episcop Roman Ciorogariu" Oradea

100 de zile de școală pentru elevii clasei pregătitoare

În data de 6 martie 2015, pentru copiii din clasa pregătitoare B step by step, îndrumați de doamnele învățătoare Angelica Suciu și Florica Dăgău a fost zi de sărbătoare, împlinirea a 100 de zile de școală.  

În acest ceas de sărbătoare le-au fost alături părinții, bunicii, cadre didactice și părintele director prof. Radu Rus care i-a felicitat pe elevi și pe părinții acestora pentru bilanțul celor 100 de zile de școală și le-a urat succes copiilor pe mai departe. Fiecare elev a primit din partea părintelui director o carte de rugăciune pentru ca îngerul lor păzitor să-i păzească, să le lumineze mintea și să-l păstreze mereu în inimi pe Dumnezeu.  

Programul a început cu întâlnirea de dimineață în care, după ce au completat calendarul naturii, elevii au citit mesajul pregătit lor, de albinuța Maia, mascota clasei.  

Copiii și-a prezentat pe rând colecția de 100 de obiecte reprezentând cele 100 zile de școală petrecute împreună în „stupul de albine”. „Albinuțele” clasei și-au prezentat colecțiile ajutați de părinții lor, colecții realizate din capace, paie, chibrituri, materiale din natură, floricele, mărgele, nasturi, lego, șervețele ș.a.

Copiii și-au manifestat și spiritul ecologic realizând lucrări din materiale reciclabile (pahare de lapte, tuburi de hârtie, carton, sticluțe de iaurt, bețișoare de înghețată, capace de sticlă, capace de flacoane).  

Sărbătoarea s-a încheiat prin descoperirea surprizei dulci pregătite de albinuța Maia - tortul.