Text Box: Liceul Ortodox "Episcop Roman Ciorogariu" Oradea

Un dar pentru mama

— 100 de zile de școală

Luni, 8 Martie, 2021 a fost o zi cu dublă semnificație pentru elevii clasei pregătitoare B de la Liceul Ortodox „Episcop Roman Ciorogariu” din Oradea, îndrumați de învățătoarea Laura Baidoc.

Cu sufletul plin de lumină și recunoștință pentru iubirea mamei, copiii au desfășurat o activitate care a marcat ziua cu numărul 100 de la începutul școlii, primii 100 de pași pe calea învățării, continuând și seria surprizelor pentru ființa cea mai dragă, mama.

Școlarii au numărat a 100-a zi de școală,  au oferit cel de-al 100-lea morcovaș lui Peter Iepurașul - mascota clasei, au realizat capsula timpului care conține emblema acestei zile și un mesaj secret pentru mama, urmând a fi deschisă la o dată stabilită de fiecare copil, au citit 100 de cuvinte, au realizat copacul cu impresii, au decorat hăinuța lui Peter Iepurașul cu 100 de pietricele. Pentru această zi, cu ajutorul părinților, fiecare copil a pregătit o colecție din 100 de obiecte pe care a prezentat-o colegilor. Părintele director prof. Radu Rus, prezent la activitate, a apreciat lucrările copiilor, precum și întreaga activitate.

Felicitări copiilor pentru achizițiile dobândite în cele 100 de zile de școală și pentru frumoasele colecții de obiecte care îi reprezintă! Mulțumim părinților pentru sprijin și implicare!

Ca un buchet cu multe și frumoase realizări, activitatea a fost  un altfel de dar oferit fiecărei mame care și-a vegheat copilul și i-a fost alături în fiecare zi din cele 100 de zile de școală.