Text Box: Liceul Ortodox "Episcop Roman Ciorogariu" Oradea

Sărbătoarea toamnei

Într-un cadru festiv, elevii Liceului Ortodox “Episcop Roman Ciorogariu” Oradea, au participat la o activitate lansată la nivel de şcoală cu tema “Toamna ruginie”, în care s-au implicat toate clasele. S-au realizat desene care au făcut subiectul expoziţiilor realizate de elevi, în care, prin sensibilitate şi creativitate au încercat să redea, prin compoziţii pline de culoare, atmosfera minunată a toamnei şi coloritul ei bogat.

Tema expoziţiei a făcut subiectul concursului lansat cu această ocazie la nivel local, concurs structurat pe mai multe secţiuni:  pictural, decorativ şi desene pe calculator. Aria fiind diversă, copiii s-au implicat cu multă dragoste şi pricepere în a reda fie frunze ruginii, aurii sau peisaje de toamnă, sau şi-au imaginat un copac al toamnei întruchipând diferite personaje.

Lucrările selecţionate au fost jurizate de un colectiv de cadre didactice: prof. de educaţie plastică - Mariana Pădurean, prof. de educaţie tehnologică şi informatică - Juditha Derzsi, prof. dr. Gheorghe Lazăr Erdeli şi consilierul educativ al şcolii prof. Alin Oros.

Activitatea a făcut subiectul unei serbări desfăşurate în şcoală la care au participat conducerea şcolii, cadre didactice şi elevi, cei din urmă prezentând un moment artistic care a cuprins cântece şi poezii dedicate toamnei.

Atmosfera a fost plină de culoare, entuziasm şi bucurie, întrucât la sfârşitul activităţii s-au decernat diplome celor mai merituoşi elevi, ale căror lucrări s-au remarcat în mod deosebit.

<<click pe imaginea de mai sus pt. a vizualiza mai multe fotografii>>