Text Box: Liceul Ortodox "Episcop Roman Ciorogariu" Oradea

Elevii clasei pregătitoare au împodobit bradul la hotelul Double Tree by Hilton

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, la ora 10, micuții de la Clasa Pregătitoare de la Liceul Ortodox ”Episcop Roman Ciorogariu” împreună cu d-na profesor Ioana Chisiu au intrat în hotelul Double Tree by Hilton pentru a împodobi bradul din holul acestui hotel.

Copiii au fost întâmpinați de dl director general Ulrich Hoffmeister și d-na Anca Motica manager marketing și comunicare, care a fost gazda noastră pe tot parcursul activității.

Micuții școlari împreună cu un grup de copii de la cercul de pictură de la Orășelul copiilor au fost invitați să împodobească bradul cu globuri pictate din ipsos și globuri din polisiren îmbrăcate cu tehnica șervețelului. Împodobirea bradului s-a realizat cu foarte mare seriozitate deoarece copiii au pus în practică simțul estetic. A fost foarte greu pentru ei să ajungă la crengile de mai sus, dar s-au descurcat ușor datorită părinților care au participat alături de ei și care i-au ridicat pentru a așeza globurile.

Pentru că bradul arăta foarte frumos împodobit, școlarii de la clasa pregătitoare au susținut un mic concert cu cântecele de iarnă învățate pentru serbare. Aceste cântecele au creat o atmosferă de sărbătoare în holul hotelului și au strâns foarte multe persoane în acest loc. La finalul concertului au fost aplaudați și au fost felicitați. D-l director Ulrich Hoffmeister le-a adresat cuvinte de laudă atât pentru globurile superbe care au făcut din bradul hotelului cel mai frumos brad, dar și pentru interpretarea cântecelor. Drept mulțumire pentru efortul lor copiii au fost răsplătiți cu dulciuri, suc și ciocolată caldă și în plus am avut privilegiul de a vizita hotelul.

Activitatea s-a terminat după două ore de muncă și bună dispoziție. Copiii au fost mulțumiți de rezultatele muncii lor și au fost încântați că și au vizitat hotelul și nu în ultimul rând au fost încântați de dulciurile primite.

<<click pe imaginea de mai sus pt. a vizualiza mai multe fotografii>>